Corona-vrije ruimtes

Desinfectie is nu meer dan ooit actueel geworden en helaas heeft het Coronavirus (Covid-19) Nederland ook in haar greep. De dreiging komt voor veel bedrijven nu heel dichtbij.
Wij kunnen uw kantoorruimte desinfecteren en gebruiken hierbij de juiste desinfectiemiddelen. Hierdoor beschermt u medewerkers en klanten en kunt u uw medewerkers een Coronavrije werkruimte aanbieden.

Wij zijn werkzaam in alle regio’s van Nederland.

Overige ruimtes

Naast kantoren desinfecteren wij ook winkels, scholen, zwembaden en openbare gebouwen, zoals stadslokketten, sportclubs en stationshallen.

Producten

Corona-desinfectieNaast adviseren ondersteunen wij bedrijven en organisaties bij het nemen van de juiste hygiënemaatregelen. Wij leveren aan alle organisaties.

Tegenwoordig zijn er verschillende desinfectiebehandelingen om uw ruimtes te desinfecteren. Onze desinfectiebehandeling maakt gebruik van een vernevelaar die is ontworpen om het desinfectiemiddel te vernevelen in kleine microdeeltjes. De microdeeltjes blijven in de lucht zweven en bezinken dan op alle oppervlaktes. Dit zorgt ervoor dat de behandeling snel en effectief werkt. Wij leveren ook  desinfectiezuilen voor uw klanten en medewerkers.

Vraag hier uw desinfectie schoonmaak aan voor uw ruimte.

Onze werkwijze

Wilt u ook een veilige werkomgeving bieden? Vraag dan hieronder een offerte voor Coronavirus desinfectie aan.

Wij zijn u graag van dienst

WhatsApp chat
0